Omroep Zeeland filmt bij repetitie 4

geplaatst in: Geen categorie | 0
2

Repetitie nummer vier alweer. Op deze tropische zondagochtend repeteren we in het Wilhelminahuis in Wilhelminadorp.  Vandaag komt Omroep Zeeland opnamen maken voor een filmreportage!

Even over tienen komt het team van Omroep Zeeland binnen. Met een enorm camerakanon worden de dames van alle kanten gefilmd. Af en toe kruipt de cameraman dicht op de muzikanten en gaat midden in het orkest filmen wat hier en daar wel een wat opgelaten gevoel geeft bij de dames. In de pauze worden de oprichters van Brass4BooBs (Vivian, Sacha en Esther) geïnterviewd om ons orkest  “wereldkundig” te maken in heel Zeeland. De reportage zal in juni worden uitgezonden. Wanneer precies maken we t.z.t. bekend via deze website en facebook.

Na de pauze stelt Lonneke Dagevos zich voor aan de dames van het orkest. Lonneke zal onze twee concerten presenteren. Zij vertelt haar verhaal en legt uit waarom zij haar medewerking wil verlenen aan dit unieke project.

Zonder verdere afleiding van de filmcamera gaan we de tweede helft van de repetitie door met het instuderen van ons repertoire. Want over 5 maanden is het eerste concert!

foto: Peter Kouijzer

Laat een reactie achter