Presentatrice Lonneke Dagevos

geplaatst in: Geen categorie | 0
2

12 jaar geleden ben ik getroffen door borstkanker. Ik weet als geen ander wat er dan met je gebeurd. Vanaf het moment van de diagnose tot en met de behandelingen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om snel en adequaat behandeld te worden. De nieuwe opzet van de Borstkankerkliniek van ons Zeeuwse ADRZ in Vlissingen gaat al echt de goede kant op. Ik weet dat elke gift voor deze kliniek goed terecht komt. Ze kunnen het heel hard gebruiken. Daarom doe ik mee met dit fantastische initiatief van Brass4Boobs. Ik kan helaas geen noot lezen, maar ik vind het geweldig om op mijn manier, door woorden, een steentje bij te dragen.
Tot in oktober!
Lonneke Dagevos

 

MemoriaZ
Voor al uw memorabele woorden

Laat een reactie achter