Eerste concert Brass4BooBs!

geplaatst in: Geen categorie | 0
2

Vandaag het eerste concert van Brass4BooBs!

In de Zeeuwse concertzaal druppelen de dames muzikanten om 10.30 uur binnen. Vanaf 11.30 uur nog een laatste repetitie om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Iedereen is netjes in het zwart en krijgt een roze corsage uitgereikt. Dat heeft toch wel wat, zo’n orkest van 50 vrouwen die er nu keurig uitzien.

De zaal gaat om 13.00 open en het publiek wordt ontvangen door Trees met haar Tressia bij de ingang! Ondanks de kustmarathon die ook vandaag gelopen wordt is de zaal toch grotendeels gevuld.

Het wordt een mooie middag met tranen van emotie maar ook zeker van het lachen.

De unieke kalender BooBs Behind Brass 2018 wordt gepresenteerd door Lonneke. Ze gaan als zoete broodjes over de toonbank. Wie deze een beetje te duur vind kan een doosje heerlijke BooBs Bonbons kopen.

Een gejuich gaat op als de tussenstand bekend gemaakt wordt: de voorlopige opbrengst is maar liefst € 9600,- ! Daarmee is ons streven om € 10.000,- bij elkaar te spelen al bijna gehaald. Na de twee concerten hopen we dit bedrag te kunnen overhandigen aan het nieuwe Borstkankercentrum Zeeland op 29 oktober in de Mythe.

Ons eerste concert zit erop! Het publiek is zeer enthousiast en we kunnen terugkijken op een geslaagde middag! Nu op naar 29 oktober om dit mooie programma voor de laatste keer te presenteren aan een uitverkocht Theater de Mythe in Goes.

Dames, ontzettend bedankt voor een onvergetelijke middag!!

 

Laat een reactie achter