Uitverkocht concert in de Mythe

geplaatst in: Geen categorie | 0
2

Het is alweer 2 weken geleden dat Brass4BooBs haar benefietconcert gaf in een uitverkochte Mythe in Goes. Nu iedereen weer een beetje bijgekomen is kunnen we nog even terugblikken.

We kunnen terugkijken op een fantastische middag en we kunnen zonder meer zeggen dat het concert zeer geslaagd was. De aanblik van een stampvolle theaterzaal (meer dan 500 mensen!) gaf de muzikanten en dirigente Cathy een geweldig gevoel.

Er waren emotionele momenten zoals bij het nummer Borsato Symphonica waar de muziek wel heel diep de harten raakte, en het door Marjon van Iwaarden gezongen I’ve got you under my skin. Maar ook werd er uitbundig gelachen om Zeeuwse Sien die in haar badpak wel op een inlegvel in de Boobs Behind Brass kalender wilde.

Al met al een prachtige middag. En dat allemaal voor het goede doel, want het gaat Brass4BooBs er om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Borstkankercentrum Zeeland. En dat is bijzonder goed gelukt mogen we wel zeggen: presentatrice Lonneke kon de mensen van het Borstkankercentrum een waardecheque overhandigen van maar liefst € 11.650! En dit bedrag loopt nog op want er worden nog steeds kalenders verkocht.

Dus dames van Brass4Boobs: ontzettend bedankt voor jullie inzet want er is heel veel werk verzet om de 2 concerten tot zo’n succes te maken!

Laat een reactie achter