Marleen Noordijk

Fanfare orkest de Hoop Stellendam.

Bernadette van der Velde-Braber

Ik speel alweer ruim 40 jaar bij fanfareorkest Vooruit in Oude Tonge. Hier speel ik solo/1e bugel. Daarnaast speel ik alweer een aantal jaar bij Fanfareorkest de Hoop uit Stellendam. Hier speel ik ook solo/1e bugel.

Els van der Velde

Speel alweer 13 jaar bij fanfareorkest Vooruit uit Oude Tonge. Hier speel ik de 2e bugel. Barbra Frenks
Ik speel bugel, maar ook heel af en toe cornet, bij de brassbands OKK Westkapelle en Apollo Domburg. Ook speel ik bij het looporkest/boerenkapel van beide verenigingen. Daarnaast val ik regelmatig in bij andere verenigingen, zoals bv. Brassband Middelburg. ONDA Ritthem, Wilhelmina Colijnsplaat, soms op bugel, soms op cornet. Sinds 2011 probeer ik regelmatig mee te doen bij de Brass Band Summer School in Engeland, ik ben inmiddels 4x geweest.

Barbra Frenks

Ik speel bugel, maar ook heel af en toe cornet, bij de brassbands OKK Westkapelle en Apollo Domburg. Ook speel ik bij het looporkest/boerenkapel van beide verenigingen. Daarnaast val ik regelmatig in bij andere verenigingen, zoals bv. Brassband Middelburg. ONDA Ritthem, Wilhelmina Colijnsplaat, soms op bugel, soms op cornet.

Sinds 2011 probeer ik regelmatig mee te doen bij de Brass Band Summer School in Engeland, ik ben inmiddels 4x geweest.

Edith Radewalt

Ik ben ongeveer 43 jaar muzikant en heb het geleerd van mijn vader wat een zeer enthousiaste trombonist en  dirigent was. Ik ben begonnen op trompet en toen ik goed genoeg was mocht ik meespelen in de dorpsfanfare O&U uit Nieuwerkerk. Wel op alt hoorn want die waren nodig. (Dat heb je als je vader daar dirigent is). Daarna overgestapt op bugel wat ik een fantastisch instrument vind. Heel wat jaren in de dorpsfanfare gespeeld en omdat ik meer muziek wilde maken zijn mijn vader en ik gaan spelen bij harmonie  K&E in Zierikzee. Wel op trompet want er zijn geen bugels in een harmonie.  Nadat een jaar of 10 daar te hebben gemusiceerd  zijn wij (mijn vader en ik) gaan spelen bij fanfareorkest Euphonia in Goes,wat een hele gezellige en muzikale vereniging is. Wederom op bugel. Hier speel ik 1ste bugel met nog 3 andere dames.  Het is een gezellig rijtje.😊 Ik speel ook al ong. 15 jaar bugel en trompet in het  Zeeuwsch Koper Collectief. Een club bevlogen en fanatieke muzikanten. Verder speel ik ,wanneer het nodig is, mee met de orkesten waar mijn man dirigent is. En nu natuurlijk bij dit super project B4B. Ik ben blij dat ik hieraan mijn steentje mag bijdragen. Naast mijn muziekleven ben ik getrouwd met mijn grote liefde Gert en heb ik 2 kanjers van dochters, Beau en Jasmijn. “Zoals de zon de bloemen kleurt, kleurt muziek het leven”

Annemarie de Visser
Brigitte van Liere

Bugeliste bij Euphonia in Goes

Johanna Sturm

Getrouwd en moeder van 2 mooi meiden (8 en 6 jaar) . Ik ben lid van veere’s genoegen en speel daar solo bugel. Vorig jaar heb ik mee gedaan met een bijzonder project van brassband crescendo uit oostkapelle. Daar speelde ik Gloria. 1 vd hoofdpersonen van de film ‘brassed off’ en crescendo heeft daar een theater productie van gemaakt ‘de stem van koper’ dit was ontzettend gaaf om te doen. Nu heb ik heel veel zin om met brassed4boobs mee te doen!!

Jolanda Veraart

Ik speel al vanaf mijn elfde jaar, begonnen op bugel in een fanfare na enkele jaren begonnen op trompet en daarmee gelijktijdig in een harmonie gespeeld. Ook heb ik een aantal jaren in een Carnavals kapel en een Bigband gespeeld in Breda. Kom uit Brabant dus daar liggen mijn muzikale roots waarvan 14 jaar bij fanfare St. Joris in Dorst. Speel nu 20 jaar bij Brassband Middelburg op cornet begonnen daar en de laatste twee jaar op de tenor hoorn. Ben daar 11 jaar secretaris, daarnaast ben ik secretaris van de stichting Samenwerking Middelburgse Muziek Korpsen en bestuurslid bij de Zeeuwse Muziek Bond.

Mariëtte Tilroe

Ik maak al muziek sinds mijn achtste jaar. Op een blokfluit de noten geleerd bij Veere’s Genoegen, daar later op een cornet gespeeld.Verhuist naar Hellevoetsluis, daar speelde de Fanfare in het Verenigingsgebouw naast onze woning. Daar altijd cornet gespeeld. Sinds 2004 speel ik cornet bij Brassband Wilhelmina in Colijnsplaat. Ik speel daar tot de dag van vandaag de repiano-partij wat ik heel graag doe. Ik zit daar ook in het bestuur, muziek is een groot deel van mijn leven. Ik word er heel blij van. Bij de BooBs speel ik mee op bugel omdat daar gebrek aan was. Brass4BooBs is een prachtig initiatief waar iedereen direct of zijdelings mee te maken heeft of kan krijgen.