Jacoline van Gilst

Ben hoorniste en speel in muziekvereniging Euphonia te Goes. En daarnaast speel ik bij ZKC een koperensemble van 11 man/vrouw.

Ymke de Kater

Woon met man, dochter en hond in Koudekerke.Sinds mijn 10e speel ik hoorn bij de muziekvereniging ’ Na Lang Streven’ (NLS) in Klaaswaal. Daarnaast val ik her en der in, waaronder bij ‘Euphonia’ in Goes en speel ik bij het Zeeuws Koper Collectief. (ZKC) Via ‘Euphonia’ kwam ik in contact met Brass4Boobs. Het lijkt mij superleuk om met een club dames muziek te gaan maken voor ‘t goede doel. Ik heb er zin in!

Marjan Lobbezoo

Ben 60 jaar en ik speel hoorn sinds medio 1988, eerst in Middelburg Muziekkorps tot ik eind 1997. Van 1998 tot eind 2015 ben ik hoornist geweest in Symfonisch orkest Artis Dulcedo in Brugge. Van 1994 tot nu ben ik lid van (hout)blaaskwintet (soms ook piano kwintet) Consonant. Als kind heb ik na blokfluitles een aantal jaren piano/orgelles gehad. In 1980 ben ik begonnen bij muziekvereniging ‘de Echo’ in Wilhelminadorp op bugel. Daar heb ik gespeeld tot we half 1986 uit Nederland vertrokken .

Wendy Borgt- Pilaet

Ik speel hoorn bij Muziekvereniging Heikant. Daarnaast speel ik mee als vaste invaller bij Excelsior in Terhole en af en toe bij Zaamslag/Sluiskil. Samen met een paar andere muzikanten van Excelsior hebben we in het najaar het koperensemble ‘Kupfer Spaß’ opgericht.

Lianne Eggermont- Leenknecht

Ik speel al sinds mijn negende Hoorn. Eerst een aantal jaren op de es-hoorn, maar sinds een jaar of 10 speel ik op de f-hoorn bij Fanfare Excelsior uit Terhole.