Sopraan saxen
Laura de Bruin

Speel momenteel alt saxofoon bij Fanfare Euphonia Goes, t.z.t. ws in combinatie met sopraan. Heb hiervoor altijd sopraan saxofoon gespeeld bij diverse fanfares.

Esther Vlieger

Ben altsaxofoniste bij Euphonia Goes en in Saxofoon kwintet Meet5Reed. Verder speel ik trombone bij Luctot et Emergo Zoutelande. Bij de Brass4BooBs fanfare ga ik op sopraan saxofoon meedoen.

Alt saxen
Esther Lokerse

Ik speel altsaxofoon bij studentenorkest De Ontzetting en saxofoonensemble Saxplosief.

Hanneke Wijkhuis

Bij Brass4boobs speel ik alt-saxofoon. Van jongs af aan heb ik les gehad op de muziekschool en daar mijn examens afgerond op de verschillende saxofoons. Ik ben begonnen bij muziekvereniging Vlijt&Volharding in Oost-Souburg waarbij ik nog steeds lid ben. Hierbij heb ik in mijn studententijd gespeeld bij fanfare st. Cecilia Zijtaart. Nu ik weer in Zeeland woon,  ben ik lid geworden bij Euterpe Heinkenszand. Hiernaast weet men mij vaak te vinden als invaller bij andere orkesten. Ook speel ik nog in een ensemble en in een saxofoon-percussie kwintet.

Carine Cats
Luna Pekaar
Tenor saxen
Martine de Pee

Ik vind het ontzettend leuk dat ik mee kan doen aan dit bijzondere project. Lang geleden ben ik begonnen op dwarsfluit. Inmiddels speel ik al weer heel wat jaren in Muziekvereniging Euphonia Goes op tenorsaxofoon. Ook in B4B speel ik tenorsaxofoon. Ik hoop met z’n allen twee mooie concerten te geven met als resultaat enerzijds een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te spelen, anderzijds een muzikale herinnering op te doen voor het leven.

Ankie Vreke

Ik vind het een super goed initiatief en ben blij dat ik mijn steentje bij kan dragen. Ik speel tenor saxofoon bij EMM in Serooskerke en heel vaak bij Euterpe in Heinkenszand.

Mariska de Kreek

Toen ik gevraagd werd om mee te denken over en mee te spelen bij Brass4Boobs was ik gelijk enthousiast. Ik speel tenorsax sinds 2011, ben dus geen sterspeler, maar doe het met heel veel plezier. Heb een tijdje gespeeld bij Muziekvereniging ONDA te Nieuw- en St. Joosland waar ik enorm veel heb geleerd. In mijn werk als mammacareverpleegkundige kom ik dagelijks in aanraking met de doelgroep waarvoor we deze concerten gaan organiseren. Een dubbele rol dus waarmee ik graag aan de slag ga! Het wordt fantastisch!!

Bariton saxen
Sacha van As

Muziek is belangrijk in mijn leven. Ooit begonnen op de blokfluit en daarna overgestapt op de (alt)saxofoon. Al heel wat jaren speel ik in muziekvereniging Euphonia uit Goes. Daar speel ik op de baritonsax. Altsax speel ik in het Zeeuws Saxofoonkwintet Meet5Reed. Samen met Vivian Dagevos en Esther Vlieger ben ik aan het project Brass4BooBs begonnen, een mooi avontuur. Dit project is voor mij geslaagd wanneer we met veel plezier iets moois neer kunnen zetten en daarmee ook nog een mooi bedrag inzamelen voor het regionale borstkankerdoel.

Nathalie Broers

Mensen omschrijven mij vaak als dat kleine meisje met dat enorme instrument! Ik speel namelijk Baritonsaxofoon. Een machtig mooi instrument.

Als echt klein meisje ben ik begonnen op blokfluit. Daarna zo’n 4 jaar trompet gespeeld en geswitcht naar altsaxofoon. Maar op mijn 18e dan toch mijn hart verloren aan de baritonsax. Op dit moment speel ik met veel plezier in fanfareorkest Vlijt in Volharding, een saxofoonkwartet, de Blue Jeans Big Band en in fanfareorkest Luctor et Emergo waar ik Tenorsaxofoon speel. Ook ben ik zo’n anderhalf jaar geleden weer terug gegaan naar de muziekschool en zal ik dit jaar mijn D examen gaan doen. Ik vind Brass4Boobs een fantastisch initiatief en hoop dat het een geweldig muzikaal succes wordt!