Judith Geldof

Ik speel slagwerk bij Veere’s Genoegen en in de ensembles die hieraan verbonden zijn. Zoals toeters en bellen en tijdens de wintersport de winterwonder blaaskapel.

 

Rosanne van Brakel

Als slagwerker ben ik vaak achterin het orkest te vinden. Mijn muzikale carrière ben ik begonnen bij muziekvereniging Euterpe Heinkenszand. Ik heb veel aan muzikale projecten meegewerkt en word regelmatig gevraagd in te vallen bij andere verenigingen. Muziek zegt meer dan woorden en dat heb ik ook zeker ervaren in mijn studie muziektherapie. Tegenwoordig geef ik AMV les, dirigeer ik het leerlingenorkest van Euterpe en speel ik nog in de fanfare, slagwerkgroep, ensemble en kwintet. 

Yanniek Zuijdweg

Ik speel bij samenwerkingsorkest EMM-ADVENDO Kortgene en de dweilband de juuntrappers en ook bij muziekvereniging Apollo Wissenkerke in het leerlingenorkest en bij de steelband bij deze verenigingen speel ik op diverse slagwerk instrumenten.

Megha Vader

Ik speel slagwerk voornamelijk pauken en mallets. Ik ben lid bij muziekverenging vlijt en volharding uit  Oost- Souburg. Daarnaast ben ik ook slagwerker bij ensemble Quatorze