Vivian Dagevos

In dit orkest speel ik trompet net als in Artis Dulcedo, een symfonieorkest in België, de cornet is voor Excelsior Kloetinge en de bugel voor Euphonia Goes.

Johanna van Cranenburgh

Ruim 40 jaar lid bij Veere’s Genoegen. Daarnaast speel ik bij Delta Brass Zeeland en vaak bij project orkesten ook buiten Zeeland.Ik werk  met veel plezier als apothekersassistente bij de huisarts in Veere, en bij de Dienstapotheek Vlissingen als teamleider. De reden om mee te doen met Brass4Boobs is, dat ik het een prachtig initiatief vind en een leuke manier om via onze hobby geld bij elkaar te verdienen voor de Mamma  poli van ADRZ. Zeker ook heel leuk en gezellig om met enthousiaste dames in een orkest te spelen!

Jinty Kleinepier
Ellen Baan
Elda Weststrate

Ik woont in Kattendijke, ben getrouwd en heb 3 dochters, waarvan Esther ook meespeelt met Brass4Boobs. Ik speel trompet bij muziekvereniging Euphonia uit Goes. Ook heb ik nog een aantal jaren meegespeeld met O&U uit Kattendijke.

Ellen de Kraker

Het spelen bij de Brass4Boobs is voor mij een grote uitdaging. Het is het eerste orkest waar ik ga meespelen, naast al die dames met jarenlange ervaring in diverse orkesten. Enkele jaren geleden ben ik begonnen met trompet les, noten lezen is geen probleem aangezien in ik mijn jeugd 6 jaar lang piano les heb gehad. Het blazen is echter wel heel wat anders. In verband met mijn werk ben ik helaas nog niet in de gelegenheid geweest om in een orkest mee te spelen. Ik hoop daarom dat het gaat lukken voor mij om alle stukken goed mee te spelen.